• Oosterse hanglampen voor kinderkamers: werkt dat?


    16 July 2018

    Nijntje lampen, Mr Maria lampen, wolkjes lampen, Bert en Ernie lamp. Leuk en aardig hoor. Maar wij moeten er niets van hebben. Geen kinderachtige lamp voor onze zoon in zijn slaapkamer. Onze zoon is echt een reis fanaat. Al van jongs af aan gaat hij gewoon mee met onze vakanties. Zo ook toen hij 3 was gingen we gewoon voor een week door Marokko touren. Zo is onze kleine al vroeg aangestoken met het Arabische en Noord-Afrikaanse design.

    Voor op zijn slaapkamer wilde hij nu is hij overigens vijf jaar niets liever dan een echte Marrakech lamp in zijn slaapkamer. Nu is het zo dat we de afgelopen vakanties al een paar keer naar Marokko geweest zijn en Marokko op dit moment dus niet hoog op wish list staat. We gaan dus ook niet even naar Marokko vliegen voor slechts een lamp. Dat zou een beetje te veel van het goede zijn vind ik. Maar ik zag wel dat je tegenwoordig heel goedkoop een Marokkaanse lamp kunt kopen op het internet. Ik deel de URL gelijk maar even met je dat is deze:
    https://www.ghalia.nl/oosterse-lampen-goedkoop/. Kijk dan gewoon lampen voor minder dan 50 Euro. Nou voor dat geld kunnen we ook wel even een lampje installeren in de slaapkamer van Victor.

    De keus viel op de het model genaamd El Dorado. Victor heeft deze zelf gekozen. We zeiden tegen Victor, je kunt kiezen uit alle lampen op deze pagina, onder de 75 Euro, nou hij heeft deze dus gekozen. Was binnen een paar dagen al in huis. Handige jongen dat ik ben heb ik deze zelf geïnstalleerd. Fluitje van een cent. Qua onderhoud valt ook reuze mee met zo een lamp heb je bijna geen last van, eens in het jaar met de poetsdoek erover en klaar.

Plaats Recensie